ingaordbehövs


//sofia

hallå?

Jag är lite besviken på er läsare om jag får säga det.
Varför kommenterar ni inte? det känns ju som om vi inte har några läsare:(

KOMMENTERA MERA!

Emma


thank god

Jag åker taxi hem

Kommer väl hem vid halv 4-4. kukuk

Emma

När får jag komma hem till min säng?!

AAAH!! asså jag sitter här och väntar på att mina barnvaktsbanrns föräldrar ska komma hen så att jag får åka hem o sova, men dom kommer aldrig! Och inte nog med att dom aldrig kommer. det kommer ta hur lång tid som helst  för mig att komma hem!. När jag sökte på SL på min hemresa så fick jag det här svaret:

Ta tunnelbanans gröna linje 18 från Odenplan mot Farsta strand.
Den går från Odenplan 02:19 
och kommer till Slussen 02:26.

Vid Slussen byter du till buss 496 mot Västra Orminge.
Den går från Slussen 02:35 
och kommer till Nämdöstigen 02:55.

Vid Nämdöstigen byter du till buss 496 mot Slussen.
Den går från Nämdöstigen 03:25.
Du är framme vid Korset ca 03:32.

Restid 1 timme och 13 minuter.

Trevlig resa!

Tack så jävla mycket!! Ser ni att jag måste sitta ovänta 30 minuter och vänta på en bussjävel för att åka typ 5 stationer!!? Och det är inte så att man kan gå till den station på en kvart eller så utan jag är fast. I Orminge!!!! jag vete fan hur det här kommer lösa sig.., om dom är snälla (föräldrarna altså) så kanske dom kan betala taxi åt mig. men det kommer nog inte hända : /

Önska mig lycka till, och har ni inte hört från mig påmåndag ligger kag väl i något dike o ruttnar.
 ha...

Bye (forever?!)
Emma


Jag Älskar dig!


Vilda helg

Lördag är namnet på denna dag, och jag har jobbat precis hela dagen. kukuk..

Igar var jag hemma och tog det lungt pga, ovan sagda och gick och la mig vid tolv slaget sådär. Sen i morse gick hjag upp vid nio. Asså mornar är inte min grej! men iallafall, ja gick upp vid nio och drog hemmifrån vid tjugo över tio.kom väl till jobbet vid 11.15 och började lassa ur glass.
Vid typ 12-13 smsade jag stasse o frågade om hon skulle komma och underhålla mig o hin ba:
Nope! kul lixom.. sen typ en halvtimme senare får ja två kunder, och vilka är det inte om inte Stasse o Sofia?! haha, ni är för roliga!
Vid typ halv fyra kom Ari och avlöste the two S's. När ja hade stängt så åkte vi in till kungsträgården och gick på julmarknaden. vi köpte glögg o kollade på NK's julskyltning. det va mys.
Men vi får inte glömma det viktigaste! Jag åt sveriges nationalrätt.
Tunnbrödrullen! så himla gott! fast den va typ lite konstig för edt var ineg skagenröra o inga sånna där gida hackade gurkor:( men det gjorde inget! hiha

Nu sitter jag och har supertråkit framför datan och väntar på att klockan ska bli åtta-halv nio så att ja kan gå och lägga mina barnvaktsbarn... Usch, det är verkligen tråkigt att vara barnvakt!

Men nu ska jag noog gå och uppfostra dom små kräken lite granna;)

pussy
Emma

ps. jag har köpt nyårs-skor!!!! ds

efterlängtadelördag

hejsan, äntligen helg!! så skönt! Igår så gymmade jag med Fella och Emma, för att sen gå hem till en myyskvääll med oc!
har nästan kollat klart på säsong ett nu, jag har bestmmt mig för att kolla på alla avsnitten i hela serien, så det kommer nog ta ett tag!

Nu har jag gjort iorning mig för en dag på stan med anastasia, väntar bara på att hon ska ringa! ;)
Så ska vi åka till emmas obb och snylta lite glass från hennes jobb och hlla henne sällskap, sen ska vi på kungsträdgårdens julmarknad :D Myyys!

Så ikväl ska jag få träffa efterlängtade Bellan och Jossan, ska nämligen dit på middag! :D
,sofia

hejhejhejhej

Lägger ut en bild på min lilla emma som har bombat min dator med egobilder, sötnos. '

Thursday, bloody thursday

Hej halla!
Idag är det trosdag, men borde egentligen vara fredag. Fån och med idag och till på måndag fär det pappa-helg, vilket betyder träning nu i eftermiddags. Ja o pappa körde ett medelpass medans Oliver o Miranda körde något annat hej-kom-o-hjälp-mig-baby-pass.
Gud, det var så himla roligt!! När vi kom till träningsplates i vår lilla smart-car så fanns det bara två parkerings platser över (nära ingången) så vi ställde oss lite slarvigt mellan två stycken. När vi alla sen kom ut från träningen och skulle sätta oss i bilen så ser vi att det är en lapp på vindrutetorkaren. Där står det:
Hej!
Vet inte du hur man parkerar eller är du bara rädd för buskar?
Tack för att du parkerar din lilla leksaksbil mellan två platser. 
Asså, gud, jävlar va snabb den snubben va på att komma på ett checkt sätt att säga, Up yours!, på! :P

Jag har har fått en ny insikt, jag ska börja försöka träna 4 ggr i veckan. på måndargar yogar jag, på tisdagar är det gympa.(eller fölåt Idrott o Hälsa), på torsdagar ska jag försöka gå på något pass och på fredag gymmar jag. Härligt va! jag kommer vara super fitt till beach-09. Och jag o fella ska ju ha sockerförbud nästa termin så jag kommer bli smal som en sticka. (hoppas jag(; ). Äntligen något som får mig att tänka på något annat.

Idag hämtade mamma ut min biljett till luciakonserten på Nordiska Museet. Åh! Jag ser verkligen fram emot att sitta där o höra tonerna flöda! Det kommer vara så himla fint!

Nu ska jag kolla om vi har några läxor, o sen gå ner o krascha i soffan. Ha en trevlig kväll everybody!
pussar
Emma

Belly Jelly Beans

Frida hade med sig värdens kostigaste godis idag från england. Det var skitgott! speciellt buttered popcorn ;)
Det fanns allt från margetita smak till peanut butter! beställde några från henne!
ha en bra kväll, nu ska jag återgå till mitt engelska tal! puss och kram skumbanan


sofia

Christian Walz

Shit, jag blir så glad när jag kommer på gamla låtar som man bara avguudar! här har nien sån låt! den är så himla grymm,
klicka här för att se videon!
var tvungen och länka... men, nu är det desperate housewifes och jag är nästan klar med mitt engelska tal, kan live be any better? ;)
// sofia

jonteponte

Hejsan på er, känndes som att jag måste lägga in ett inlägg hära imellan allt plugg!
Man orkar ju inte! tur att jag har Johanna som jag kan jämra mig på! ;)
Igår var det exakt en månad kvar till juuulafton! :D
Men som anastasia sa, att man längtar till julen och så men inte till lovet. För det är så himla mycket man ska hinna göra innan! massa prov och en läxor, jag orkar inte.
Men sen ska jag och stasia fira med en simtur på centralbadet, eller hur babe! :)
okey, mmeningslöst inlägg... får bättra mig! ;)

//sofia

för att?

bara för att få lite hopp i vardagen har jag blivit medlem på gratisbio.se. man får massa poäng genom att ta del av jättebra erbjudanden och genom att värva medlemmar. när man har samlat ihop en viss summa poäng så får man en biocheck eller ett presentkort från ett valfritt företag hemskickat i brevlådan. Asbra! o allt e gratis! så snälla bli medlemmar och skriv ksg som värvare (det är jag). Komigen nu hörni!!

Emma

varenda jävla gång

Jag är så trött.
Allt var så himla bra. allt gick bra. jag va bara glad. men nu.. det går bara utförs känns det som. allt jag gör blir fel. allt jag byggt upp forsvinner, och den som fölorar i slutet är jag! Jag är så glad att jag har dig just nu! jag vet inte hur det hade gått annars. Det känns som även fast jag försöker göra saker bättre så är det jag som åker på smällen.
Det är som en ond cirel som på något konstigt sätt kommer tillbaka till mig hela tiden.
Allt man kan göra nu är att hoppas och ingorera.
emma

kiss and make up?

förlåt

neweyearseve!

Hejsan, sov som sagt hos bellan :) vi såg saw II och sex and the city alltiid lika bra! ;) men jag var skit trött och hade jätteont i benen efter jobbet och eftr att jag halkade två hånger påväg till alleplan på morgonen(tidigt som tur va, så ingen såg mig! :P)
Jag har fått en extra skinka pågrund av det, aotsh* värsta bulan!! så jag låg och gråmade mig hela natten över det, sorry bells! ;P

Men det var en skön start på söndagen iallafall, med Bellan, SATC och smoothie! det är allt som behövs för att göra min dag ;D

Jag och bellan kollade på klänningar igår och jag har hittat en massa alternativ till nyårsklänningar!! vad tycks?

snygg! från stylebystars.com


den här är nog min favorit :) också från stylebystars.com!!


söt va? :) från nellys.se

pussar sofiiia

Why the sad face?

Hej
Igår (fredag) var jag, felicia och maggan och tränade. Jag o Fella tränade i en och en halv timme!! va fett stolta. :P sen  åkte jag till pedres jobb för att hämta diverse saker o fella mötte upp kompisar:) fast vi möttes upp efter vissa svårigheter utanför Åhléns för att åka hem till mig o mysa:) det va skönt. vi gick o la oss lite efter idol (thank god! att anna äntligen åkte ut!!) vi gick upp rätt tideigt, typ tio, och fella lämnade mig vid halv ett och ett tog ja o mamma bussen in till stan. Vi kollade på vinterjack till mig. jag hittade faktiskt en fin jacka från Stadium.
Ni vet, det ha ju nyöppnats ett Stadium på serel gatan. det va iaf skit mycket människor men jag hittade jackan iallafall:)

Efter shoppningen åkte vi hem till Eric o David för våffel-mys! gud, va gott det va!
Sen drog jag till Kungsan för skirdskoåkning med tjejorna<3 Det va mys:)

Nu sitter jag he,,a framför tv o väntar på bättre tider. Jag ska inte jobba imorgon så det blir låhåång sovmorgon!:D

vi hörs babies!
Emma

Friday night

Hejsan igen, sorry för dårlig uppdatering... Sitter och kollar på OC, lånade säsong ett av Frida, jag är beroendeee!
Det kommer nog sluta med att jag sitter uppe hela natten tills jag har kollat klart...men man kan väl ändå göra nått vettigt näär släkten är här och man måste stanna hemma.

Idag var jag med anastasia, vi bakade lussebullar och kollade på OC, vilka nördar vi är!

Imorron ska jag jobba, så kom gärna förbi oh ta en fika och gör mig lite sällskap :) Sen ska jag vara med Isabelle och så ska vi ha sex and the city maraton, myys! ;) så jag kommer nog inte hinna blogga imorrn men nu vet ni vart jag håller hus iallfall!
hörs sen, sofia

OnsdagTorsdag

Hei:)
Igår var jag o Fella okolade på X-skolan. the one and only, AdolfFredriks Musikklasser. Det var en konstig upplevelse. Allt var sig likt men det var ändå något som var annorlunda. Helt plötsligt brydde sig AF om sådana som var rörelse-hindrade eller allergiska och det v ar ovanligt tyst i korridoren...
Vi stannade dock inte så länge, för helt plötsligt började fokl strömma ut i korridorerna. och så fick vi ångest och sprang:P
Men det var roligt ändå. Kommer nog gå dit igen och hämta prov och sånt.
Idag har varit en ganska lång dag. På Svenskan kollade vi på någon extremt konstig film. The name of the Rose tror  jag att den hette. sjukt  konstig... efter lunch hade vi håltimme o då gick ja o fella till Moda café. nivet det där cafét i H&M? Vi åt god chokladkaka och drack äckligt te. Men det va mysigt:) Sen hade vi Musik itre timmar!!! Herregud säger jag bara...

Nu borde jag verkligen göra läxa. men jag orkar verkligen inte! jag är heelt slut!

pussar
Emma

ps. Jag är förvirrad ds.

POCAHONTAS

Jag fick värsta disney wibes när jag såg att johanna hade lagt ut lejonkungen på sin blogg och började kolla på youtube på alla disney låtar. Och så kom jag på pocahontaslåten!! jag och isabelle kollade på pocahontas och spolade till den låten hela tiden förut, den är så himla bra!!
Saknar att vara liten,
 
// sofia

Bild-Update

     

Vår fina monter!     Spa-kväll !                 Fina flickor                               <3                                 snöö!                           jag har nu-
                                                                                                                                                                                               mera mittbena.



I dessa tider vill
man bara ligga under
täcket hela dagarna!!

gemigjul


Det har hänt en sak, en vldigt stor sak! Denna dagen den 18 november 2008 klockan 13.23 inträffade den otroliga händelsen... Jag och anastasia åt årets första lussebullar!! vi kunde inte låta bli när vi gick förbi pressbyrån och kännde den ljuva doften, xP ja det var gott kan jag säga!

Och nu har min pappa hängt på trenden också, jo för han har tydligen bestämmt sig för att göra en julskinka idag.
imorron ska jag klippa anastasias hår och så ska vi baka pepparkakor, julkänsla på hög nivå!!
Nej nu måste jag göra matte. Missa inte desperate housewifes idag föressten, i know i wont!
pussar sofia

uturen står på min sida

Jag blir så trött!
Först blir min cykel sönderparkad, sen försvinner både mitt fina älsklings armband!! nivet det där med massa berlocker! OCH mitt fina silverhalsband! Jag vill bara gråta. Det måste finnas någonstans här hemma. för sist jag komer ihåg att jag hade det så var det innan jag tog en dusch förra onsdagen.. usch, jag hatar sånt här. man får sån ångest!
Och inte nog med att jag söjer så att det räcker och blir över, så dör Warrick i CSI!! Han som va så snygg o fin:'(

Nu ska jag återgå till mitt sörjande och letande. be till gud att jag hittar det?

Emma

superintensiv

nu har vi den absolut jobbigaste lektione på hela vecka. två timmars spanska!! USCH! inte roligt. och inte nog med att det är två timmar. det är men manuel oå.. jesus.

jag är otroligt trött och längtar till eftermiddag med Felicia:) vi ska köpa saker och äta gott.

nu måste jag gå. manuel ger mig ''onda ögat''

bye
Emma




ps. VENGA VENGA ds.

det snöööar

åh, jag hade glömmt hur mysigt det är med snöö! nu längtar jag till juul! jag och emma ska och julshoppa i åhlens snart, eller hur älskling? :)


GE MIG JUL! <3
detta inlägg är tillägnat rebecca lindroth, eftersom att hennes favoritjeans sprack så att hon behövs muntras upp!! älskar dej hjärtat! <3

Sundag

Hej halla barn!
Idag är det Söndag och jag sitter framför datan med bob hund i hörlurarna o gigantiska snöflingor utanför fönstret! Dom är verkligen stora. Helt sjukt!
Igår kväll va mys. Vi kom till Frida vid fem o vi missade bussen så vi fock gå flera mil hem til hennes château. Det va heelt sjukt giganstiskt! o super fint vekligen. Vi år tacos o sen badade Rebban, Sofia, Anastasia o Frida sjön som var runt hörnet från Hotel Petters. Jag fattar inte hur dom kunde! Jag hade ingen bikini så jag fick stå o kolla på tillsammans med Jojo. Det va kul:) sen gick vi hem o satten på oss ansiktsmask o hoppade in i bastun. det va super härligt! Sen gick vi upp två våningar o satte oss i jaccusin(vet ine hur det stavas). eller ok. jag satt på kanten eftersom jag inte hade bikini. men alla andra gjorde det;) Jag o anastasia åkte hem vid tio. Vi skildes åt vid hässelby strand där jag tog tåget mot slussen. När jag kom fram till Korset där min cykel väntade hade någon brutis sönder framhjulet så jag fick gå hem. Just my luck...

Nu ska ja o family dra oss till sickla centrum för att köpa nytt hjul. hejåhå.

Jag återkommer i morgon när jag åker till mamma med bilder:)

bye bye
Emma

Besök på slottet

Heeey mates! This is Anastasia speaking!
Jag sitter hemma hos Anna Frida von Petters, aka Frida Petters. Hon bor på Wisterlia Lane upphöjt i 10.
Det var allt från mig. Slut på ord.

Kramiii

Min första kärlek

Jag och amanda såg nys världens bästa film, den var så himla söt!! och han i filmen kommer bli en sån heting, han ser ut som en baby ben afleck!! tänkte vi och han är i våran ålder kom vi på för fimlen va från 2005 ;)
lägger ut ett klipp, men den här filmen är ett måste se!! (filmen heter alltså "min första kärlek" om ni lixom emma inte fattade det) ;)

SÅÅ SÖT! // sofia

Lördag

Godmorgon allihoopa;D
Har ni sovit bra? Jag har sovit förträffligt faktiskt. Jag stannade hemma igårkväll, orkade inte åka ut till haninge för att sen dra hem typ 3 timmar senare: / Jag var verkligen trött! precis efter at ha uppdaterat bloggen lite gick ja o la mig i soffan o sov i typ en timme. skönt;) men det blev en mysig kväll ändå. Först va de idol. (Vem åkte ut?!) o sen kollade jag o pappa på Goodmorning Vietnam! Guud så bra film det är! om ni inte har sett den, SE DEN! verkligen sevärd. Det här va typ tredje gången för min:P
När filmen va slut släckte jag lampan o somnade sött. Vaknade runt halv tio i morse. av underbart hänsynsfulla (!) småsyskon som typ hoppade runt här på undervåningen : / aja, men nu har jag varit upp i en timme eller nåt och sitter o funderar på vad jag ska göra idag. Ikväll ska nämligen The Gang ;D träffas hos Petters o så ska vi göra nått:) vad är inte riktigt klart än, men jag har hört rycktas om en spa-kväll. MysPys!Jag tror jag åker in till stan lite innan (om jag hittar någon som vill följa med(; ) och köper en farsdags-present till far min. Jag var inte här förra helgen o jag harvinte hunnit köpa något. så det tror jag jag ska göra:) Vad köpte ni till era fäder?

Visst är vårt nya tema typ huur coolt o fint som helst?!

bye my babies
Emma

HAHAH!!

HAHAHAHAHAHH!!!!! asså jag satt o läste Kissies blogg. o hon hade lagt upp en bild med ''dagens outfit'' kanske inte precis vad jag hade valt men de är ju hennes problem. men då va det iallafall en kille (antar jag;D) som sa:
''Jag älskar dig o vill vara precis som du, fast lite manligare(hihi)... ingen får min motor att vibrera så som du, o jag vill vara med dig just nu. mitt hjärta bankar som aldrig förr, jag drömmer att du dunkar på min dörr. DÅ får min värld att snurra, jag vill smutta KISSIEmurra!

HAHAHAHAHHA!! asså guud va ja skrattade!! gud, vilken humor assåXD

a, de va mitt bidrag till samhällets välfärd.

pussar
Emma

hallelå ja

Nu är jag äntligen hemma, efter en seg vecka... men jag är så himla glad att det är fredag!
Efter skolan så täffade jag amanda och så delade vi på en brownie/cheescake muffins! man kan inte få nog av dom alltså!;)
Sen följde jag med amanda när hon tog sin sista livmoderhalscanserspruta. haha, jag skrämmde upp henne lite ;P

Sen så köpte vi godis på alleplan som vi skulle ha till ikväll! :) vi kunde inte bestämma oss om vi skulle följa med anastasia på fest i haninge eller ha svullokväll hos mig, nu lutar det åt svullokväll! ;P ovanlingt...

Vi ränsade igenom amandas mobil och hittade lite gamla bildr på oss, bla när jag hade lugg!! det känns som så himla längesen!! så nu har jag bevis, för alla er som inte trodde mig! ;)
haha, jag ser så liten ut på den första bilden ;P
Hörs imorrn pussar och kramisar sofiaa



 
  

Åh, alla mysiga stunder på wayne's, fixningen innan balen, fikastunden på nya wayne's!!
Miss old times!! <3

ännu en vecka har passerat..

idag är det fredag. en ny helg börjar snart och en annan vecka avslutas. Den här veckan har jag varit på Gymnasiemässan och gjort reklam för mitt o Sofias underbara gymnasium Kungstensgymnasiet. Självklart raggade vi bara på killar, och det gjorde alla andra också.
Ni som inte går på KSG kanske inte har hört, men det går 90% tjejer där. så vi har lite abstinensbesvär.
Såhär såg våra strategier ut:
Spana efter snygga killar (inte många, men vissa fanns(; )
springa fram till dom och säga; Hej! Vad har ni funderat på för linje?
oftast fick man svaret; Nej.
eeh.. jaha...
men viussa sötingar sa typ sam eller nåbn annan linje och då förstätter man
vissa är intreserade o andra inte, men man avslutar iallafall det lilla ''talet' med; Och det går 90% tjejer på vår skola!
Då lös deras små ansikten upp och tog glatt emot en brochyr:P

Rebecca va en riktig höjadera på att ragga men jag va inte så dålig jag helöler;P jag gav en kille mitt nummer o sen hookade jag upp nåra andra;D haha, mitt horoskop hade sagt; Det lönar sig inte att vara blyg i sånna här tider så, Ta för dig!
och det gjorde jag;D

VÄRLDENS kanske snyggaste kille fanns där ibland oss. Han gick på KF (vafan är det för gymnasium egentligen?! COOP-gymnasiet lixom?!) men han va heelt ujnderbar!! jag sprang fram till honom när jag fick syn på honom och frågade(som vanligt) ; Hej! vad funderar du på för linje?
o han ba: eeh, Jag går redan på Gymnasiet. eh, jaha sa jag o la till; Men du kan ju byta?!;D . Men nej det ville han inte. O hans små fula tjej-kompisar ba: Vi trivs JÄÄTTE bra!! Like I care lixom vad dom tycker!!

Men sen visade det sig att han skulle till ungdomsparlamentet precis som Anastasia, så jag får väl tjata på henne så vi kan komma till deras skola:P

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Anastasia har en fest på G i haninge, i vanliga fall hade jag åkt dit på en gång. men jag är bara så himla trött!! Igår stod jag i 4 tmmar isträck o efter det tränade jag. o idag stod jag lika länge igen.. helst vill jag bara slappa i soffan o glo på Idol. Vi får se hur det blir. Den festen är ända tidig, vi måste ut innan 12, så...

Men nu ska jag ner o äta jordnötter med familj;) återkommer (om jag kommer ihåg) med bilder!

pussycat
Emma<3

FREDAG!

Haha, sitter på en jätteflummig spanska lektion med johanna, slutar snart men ni måste kolla på mina kopmisar på ungdomsparlamentet!!
  bloggar mer sen! pussar sofia

ääälska


Måste lägga in den här igen, bara för att jag bara ääälskatr låten och musikvideon, den är perfekt!! <3 '
// sofia

The kooks - Naive



Har lyssnat på den här låten i typ tre år nu och jag lovar, man kan inte tröttna på den!!
// sofia

torsdag

Idag var dom flesta på gymnasiemässan så det var bara jag frida och johanna och delvis fella som var i skolan!
Eller ja inte bara... men av dom som är i The Gang ;)

Idag var en lång dag, hade svenska och en massa, blandannat måleri och teckning. och gissa vad vi gjorde, kroki, jo sånn där när man tecknar av människans kropp, ja hon var naken, det va lite awkward i början. Men vid slutet va alla värsta seriösa, tillochmed jag! ;)

Kommer inte träffa anastasia förrens på fredag!! hur ska jag klara det! det blir många samtal fram tills dess antar jag ;)

Aja, nu ska jag plugga en massa historia och matte, i know im a neerd!

hörs imorrn! <3 pussar sofia

Tjoho

Onsdag. hu!
inte en rolig dag.
dagen görjade med att jag försov mig, men fick skjuss av mamma så de löste sig. sen fortsatte det med prov i företagsekonomi... blä. Men det va inte så farligt. Men dagen va bara lång! den tog aldrig slut!! och när vi äntligen slutat så skulle jag till farmor o äta middag. så jag ko minte hem förän klockan sju. bläblä.
Nu sitter jag framför Friends o latar mig.
Imorgon börjar Gymnasiemässan. och jag har fått en plats!!
Först så fick jag ingen plats, även fast jag hade föränmält mig!, men sen så kunde inte Leo. så jag fick han plats!!
åh, jag är lycklig! (sorry sofina!(a) )

Imorgon bär det av till far också. har inte varit där på typ hundra år känns det.

Hörs senare:)

pussar Emma


Sjuuuukt bra låt!!!


OMG, vad den här låten är bra!!! // sofia

Hej hopp

Nu sitter jag i sängen och pluggar matte, fast det är inte så hemskt som det låter för det är lätt matte för en gångs skull!! Ja matte har aldrig precis vart min starka sida kan man säga, och då är det sä jävla skönt så att jag sitter och gör matte hela dagarna! :D Nej, inte riktigt.. men jag ligger alltid så hilma långt efter så vad ska man göra när man går i en mvgbarnsskola?

Mamma kom hem med två tandblekningsgrejer till mig idag!! :D:D min mamma är tandsköterska så hon ska få prova dom på mig! ;) hoppas att dom funkar, få se imorron! ska gå och smila hela dan imorn, om det funkar såklart!

Imorron ska jag vara med älsklings Denise!! (du har väl inte glömmt det gumman!? ;) får se vad vi hittar på, kanske en mysig fika i stan! har saknat henne såååå mycket! <3

Imorgon är det gymnasiemässa och typ alla ska dit och representera vårat gymnasium kungstens, men jag fick såklart inte följa med! så himla surt, jag ville stå där och äta mässogodis och snacka om min stora passion här i livet, men icke sa nicke! Aja, jag får väl ha det kul med Frida och Johanna i skolan istället! ;)

Aja nu ska jag återgå till min kära mattebok och ringa en kär vän :)
puss och kram sofiaa


Tandblekning, goodbye old yellow smile


me right now!!

!

oooh!! de här va coolt!

fräscht?

hej losers! ;D
Det här är bara ett try-out tema som jag prövar lite. tycker det är väldigt fint faktiskt. ken plugga. kanske inte lika coolt som det förra, men vad tycker ni? jag antar att sofia, oops sorry, Porriga busstorgaren, inte agrees...

menmen, nu borde jag verklig plugga. har inte gjort det än...:P

puss

Emma


hahaha

va har svenska och jag är ofokuserad. då fick jag en länk av frida.
Skojjiga namn
gud i die!! skriv hela ert namn!

haha
Stenade Svinet

Äntligen time for update!

vHalloj!
Nu äntligen får jag tid för lite update. Jag har varit så himla busy! nja, inte riktigt. men det har inte blivit så bara. : /
Detta har hänt:
 -Lördag kväll
Även fast vi bestämt träff klockan 18.30, så kom Sofia o Stasia halv åtta(!) hmm... Och utan Maggie!! Jag blev riktigt orolig! Vi trodde hon va död! Men vi köpte iallafall pizza, och Sofia O Stasia klagade hela tiden på att Lidingö-pizzan är så himla dyr! snåljåpar! men den va iof j*vligt dyr!
Sen gick vi hem till mitt casa o åt o snackade skit läänge. fast inte så länge för på..
-Söndag
...skulle ja jobba:( Vi gick upp klockan kvart i tio och tog en buss vid halv 11. Vi var framme vid jobbet typ 11. Jag jobbar på KungsholmensGlassfabrik. Typ världens bästa jobb! Gratis glass o annat gott, när jag vill! mmmm! Och Sofia o Stasia höll lungt med! Dom åt typ 15 kulor var!!
Men dom lämnade  mig vid ett. Och då va ja tvungen att uthärda 3 timmar alldeles själv! jag hade glömt plugg och dator och jag hade typ noll kunder... kulkul..
Påväg hem åkta ja o mamma förbi Eric o David, o träffade deras supersöta hund! Sen drog vi hem och jag bänkade mig framför SATC!(;
-Måndag
Idag har varit en hyffsat jättetråkig dag. Regnit och ingen sovmorgen är inte the way to start a monday morning!
men som tur var fick jag skjuss av mamma ända in till skolan:D skönt! Dagen började med en föreläsning som va grymt tråkig, den fortsattes av Eget Arbete, dvs håltimme;) sen va det lunch. svinäcklig blomkålssoppa. aka välling med buljong...:/
Sen va de engleska o sen 2 timmars Spanska. herregud!!
Jag känner verkligen hur positiv jag är! eller hur?!
Jag skulle precis köpa min den där jackan som jag visade förut. men då va den slut!!! åh, jag bleb så lessen. så nu måste jag hitta en ny.. snälla hjälp mig!
återkommer med bilder(:
nu borde egentligen sitta o plugga FEA men , det orkar jag inte:P gör det nog snart.

Bye Babies!;D
Emma

ps. victor tänker läsa vår blogg ikväll. let's give him our blessing!;D ds

hejsan (igen...)

Okej det är bara att erkänna, im a blogg addict! men det är ju kul för er, då får ni mer att läsa!! ;)
Nu sitter jag in min brorshas mysbrallor, äter fruktsallad, och blir utstirrad av företagsekonomiboken som ligger brevid mig i sängen. Har vetekudde på magen för om jag tar bort den så skriker magen!!
ja, nu ska jag iallafall öppna den dör himla boken, i hat trtots allt prov i det på onsdag :S men innan jag gör det så ska jag dusha, läsa min nya Elle om dimpade ner i brevlådan häromdan oh fått ligga oöppnad ett tag, komma i HMs höstkatalog, och kolla vad jag ska ha för kläder imorrn på skolfotogrferingen. Im a bussy woman!
Och allt det här ska jag gör innom loppet av en kvart.... lycka till sofia
måste gå, ses imorrn! <3


//sofia

Dilemma

Jag har ett stort dilemma, ska jag bli brunett igen eller sk jag fortsätta vara blond? rösta!!


                          Brunett?                                  eller                                      Blondin?
Höhö, rebecca fick vara med på ett hörn, sötnos! <3

måndagshyllning

Denna måndagen känner jag att jag måste hylla Anastasia !!! Hon är världens gulligaste människa och om jag skulle kunna ge henne en puss nu så skulle jag göra det! :*

SÖTNOS! :)
pussar och kramar din Sofia :)

hej magvärk...

Hejsan! idag var en låång dag i skolan, inte bara för att jag hade sjukt ont i magen 24/7 utan för tt det var soppa till lunch. Blomkålssoppa, och då tänker ni "det låter väl inte så farligt" JOO, det är mjölk, man blir inte mätt på mjölk!!
och så var det storm ute! det var inte min muntraste dag här i livet, kan man säga!

Jag vet att jag inte är så glad idag men ett ljus i tillvaron är iallafall Beyonce if i were a boy. GUUUD vad den är bra!!
knarkar den som bara den!!! Gooosebumps*

// sofina

GlassSöndag!

Hejsan alla läsare!
Igår så skulle jag Maggie, Anastasius och Emma ha myskväll hos Emmsan! Men Maggie hörde inta av sig så då var vi bara tre, men vi hade det mysigt ändå! :D

Jag och Anastasia skämtade om att vi inte skulle ha råd med lidingöpizza och så när vi kommer till pizzerian så ba 90 kr, vi ba aha oj... ;P haha, men god var den iallafall! ;) Sen så åt vi pizza och pratade och hade det MYYYS! Nu har jag lånat SATC säsong två och tre!! Så nu Isabelle och Josephine, nu kan vi ha ett nytt SATC maraton! wiiie :D

Sen idag så skulle Emma jobba på glassfabriken och självklart bangade inte jag och Stasia på att följa med!
Jag åt nog minst 20 glasskulor och drack två lattar, och en gjorde jag själv!! stolt*
Sen så pluggade vi lite företagsekonomi och sjöng med radion! ;)

Så är det ju farsdag idag, ni har väl inte glömmt lilla pappsen! Min fick iallafall en kram och irish cream kaffe, som luktade sjuuukt gott! Har haft det i mitt rum i flera dar och det har luktat i hela rummet, måste nog köpa en egen och ha som rökelse eller nått!

Här kommer lite bilder från dagens bravader! ;)
Ha en bra söndag! pussar Sofia


Glassen :)            glassen är bakom;)        lattehjälp


a true barista            konsentrerad            take away

Lördag, dagen efter

Ojoj, nu låter det lite farligt tänler ni...;)
men nejdå.
Igår va jag emma hos Sofia och myste! vi åt sushi o´ch Yakkinikku, mumms!, och kollade på saw 1. usch! säger jag bara!!
Jag kissade bara på mig lite;)
Vi kollade på 13 snart 30 också! den är aldrig ett failur!
Vi gick och la oss vid tolv (!) med sorgen i hjärtat för att LARS hade åkt ut! Han som va så härlig!!! jag är kär i honom!
Btw, jag träffade Mr Snygg! hehe...

Idag ska Maggie, Sofia och Anastasia komma hem till mig, och så ska vi mysa med film, pizza och massa annat onyttigt!:D dom kommer vid halv sju, så jag har lite tid på mig:) men jag måste plugga oxå. men jag orkar verkligen inte!! :(

Mamma hämta mig på ropsten när jag åkte hem, och så åkte vi förbi H&M påväg hem, och jag köpte det här då:

Vantar 79.50 :-
7-pack strumpor 98:-
Läppglans 40:- (50 % rabatt)
Borste 39.50:-

Älskar ni inte vantarna!? som är typ huur sköna som helst! och jätte söta!

Nu kommer lite bilder från igårkväll:)
   
En mega-spinde-  Mys med ljus(:        Sofina!                      Bebi-modell-sofia!!
l som satt på vä-
ggen!! HU!


Nu ska jag fixa iordning lite här hemma:) vi hörs senare!

puss älsklingar!
Emma


YEEEY

Jag har hört viskas i mitt öra att det ska komma en ny SATC film som ska spelas in i sommar!!! YES, jag längtar redan!! jag ääälskar SATC (oups glömmde skriva det i min sanningsgrej!! ;) INTE MISSA!


puss och kram sofia

FAAN

Varför funkar inte designen!!? sååå irriterande

Godkväll alla faaans!

Hejsan igen, nu har jag och Emma kollat på SAW ett, jag har typ sätt alla förutom ettan så jag tänkte att det var tid för det! ;)
(men emma höll på att kissaa på sig ;P sötnosen)
Nu kollar vi på IDOL och sen ska vi nog kolla på 13 snart 30 tror jag :D
Har du märkt den nya designen?! snygg huh!

Jag blev utmanad av johanna så lyssna noga nu!!
Sju sanningar:
1.
Jag gråter jämt
2. Jag gymmade idag xD
3. Jag äääääälskar sushi!!!
4. Jag är kär i Björn Gustavsson
5. Jag klarar mig inte utan sällskap!
OMG det här var svårt att komma på!! eeehm...
6. Jag tror på spöken
7. Jag slickar alltid på lycktstolpar (nej det gör jag inte men jag kom inte på nått okej!!!)


ses imorron älsklingar, sofia

FREDAG!

Hejj alla kära bloggläsare! Äntligen fredag, gud vad jag har längtat!

Anastasia sov hos mig igår, vi åt ben o jerry's och kollade på tv, mys! Idag ska vi och tjejerna gymma och handla sushi till ikväll, då ska Emma komma hem till mig så ska vi ha skräckfilm och singstarskväll!! :D
Men det skulle vart jag, Anastasia, Denice, Norah, Emma och Steffi, men ingen kunde förutom Emma. Men vi kommer att ha en toppenkväll med sushi Yakkinikku och massa godis och glass och grejer!!!  wiiie :)
Lägger upp en fredagsoutfit komponerad av mig och Anastasia
eller så kollar ni bara på den på anastasias inlägg ;) för min dator är störd så jag kan inte lägga upp den!!

Hahha, vi slumpade bild....xD
// sofina

<3

jag fick precis ett mail från Hennes och Mauritz (som det hette på den gamla goda tiden) där det  fanns massor med masor med fina erbjudanden(: och då hittade jag alldeless för många fina saker. bland annat dessa:

Visst är dom underbara! dom finns i svart också men dom här va mycket flashigare :D
Jag är
kär med sort K!

Jag hittade en jättesöt mysdress också(: som ser ut såhär:

den finns i massa färger som till exempel lila. det är nog min nya favoritfärg... ååh. jag måstemåstemåste köpa!! men det finns ett problem.. jag är pank:/ men på söndag ska jag jobba, så då blir det lite pengar:)

jag måste bara visa ett halsband som jag är kär i;)
visst är det huur coolt som helst?!

nu måste jag gå:)

pusspuss
Emma


shit

fanfanafanfanfanfanfan
jag missade SOUKS
  enorma  rea!!!! det  va 25 % rabatt på nästan allt och ännu mer på Top Shop! Jag höär ar precis hört från frida om härligheter som skor på 30 spänn, träjor för 50. ja... jag tror inte vi vill höre mer ellerhur?!
åh, va irriterande.
Jag ringde mamma direkt efteråt och kollade om hon kunde åka förbi ocj köpa lite åt mig, men det kunde hon inte!! BUHUHU!

btw, jag har inte tränat idag.. skyller på att jag är förskyld.. :P

visst älskart ni det nya temat!!? hoppas sofia agrees:P

LOVE<3
emma

STUDIEdag

Heey!
Här det med er. Hur skönt är det med de inte att vara ledig idag?! jag gick upp kvart i tolv och åt god frukost. sen blev det SATC ( ;) ) o sen har jag pluggat matte. det är ju ända studiedag! (; men nu sittar jag o kollar på Friends, kanske en av världens bästa serier!!

Jag håller verkligen med dig Sofia om att Grey's anatomy är sjukt bra tv!! När han gubben som hade ont i huvudet sa att hans fru haed dött men inte kunde kännadet för att han hade ont i huvudet! Gud va ja grät!
och whats up med att hela sjukhuset kollapsar?!
Och lilla Georgie! snuttgull!

Nej, nu tror jag att jag ska göra lite lunch, börja bli lite hungrig.
Ikväll kommer inte mamma hem förän sent, så jag blir ensam... sk göra min favoriträtt. kyckling med pasta, matlagningsgrädde, soltorkade tomater och spenat. Gud! det börjar redan vattnas i munnen! om ni vill ha receptet är det bara att be om det(;

LOVE Emma

ps. Maggie är söt och snäll och är en av våra stammisar! ds   IHIHIIII


Greys Anatomy

Är det bara jag som sitter och gråter på varje avsnitt och typ försvinner in i en annan värld när jag kollar på den här underbara serien!?  jo, det är sant! Anastasia ringde på min hemtelefon tretton gånger eller nått och jag hörde det inte! haha, det får man ta, är man greysälskare så är man.. ;) så nu vet du det Anastasia ring inte mig på onsdagar 20-21!!
Det gör ingenting att Patric Dempsey är med heller, han är så himla snygg!!!

Iallafall, nu ska jag gå ut med min hund, elvis. och sen ska jag plugga matte, och sen möta Anastasia i haninge centrum :) det blev inget igår för hon var för lat ;) så vi gör det idag istället!
bloggar mer sen pussar Sofia

Over'n'Out

Äntligen hemma efter en lååång dag. började halv nio oc slutade halv fyra, kanske inte så långt tänker ni, ´men! Sen åkte jag hem till min farmor och åt middag med henne, sen tog jag bussen och tåget tillbaka in till stan för att gå på gitarr... sen ÄNTLIGEN  kom jag hem. och då hade jag tänkt kracha framför vänner på tv, men nej. då skulle mamma kolla på när några gubbar kommenterade Obamas tal.. OH btw:
HA! Suck on that Sofia!!

Ojuste! när jag gick genom Fältöversten påväg till gitarren idag så såg jag denne man
 
sittandes vid sushistället och åt med soin dotter, och bara sekunder senare gick min förra mentor förbi mig... världen är allt bra liten ibland(;

Jag har kollat på en jacka från nelly.se nu jättelänge, men jag vet inte om jag ska köpa den eller inte.. Det gick inte att kopiera bilden så här är länken
http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=396002&qProductColorId=99&qNavigation=categories&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=13&qBrand=&qClass=3&qGroup=13&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=4&qFilterType=0&language_id=1&gender=1
haha! lite lång kag vet, men ni får stå ut!
men seriöst, snälla säg vad ni tycker! den finns i svart också.

pussokram på er nu!
Emma

imnotgonnasaythateverybodywanttogo

haha, emma suckerrr! xD
hejsan allihopa! sitter och kollar på 2 ½ men och väntar på Anastasia, hon ska komma ikväll och så ska vi ha mysfilmkväll med Ben & Jerry's!!! cokie dough, den godaste! anastasia orkade igentligen inte men jag mutade henne med Ben & Jerry's, tanken på att vara ensam ikväll var oumbärlig! nej då men jag var bara så himla sugen på filmkväll eftersom att vi har studiedag imorron!!

Idag efter skolan så åkte jag och Becca, Leo, Anastasia, Frida, Ingrid och Dennis till café string och fikade, mys.
Där kom vi på ett skit bra uttryck "Jag nicar på mig" haha, alltså att nånting är så nice att man nicar på sig, okey det var kul när man var där! ;)
Vi väntade på att en kille skulle ringa till frida, men sen åkte vi hem , miin buss :D sofia bussen fast åt andra hållet ;)

Jag har tänkt på en sak vart fan tog hösten vägen?! när jag gick hem från bussen idag så var alla löven borta från träden. jahapp då är det bara att vänta på vintern och snön igen. Jag längtar efter marknader, pepparkaksdeg, raggsockor, mys med kusinerna vid julgranen!! GE MIG JUL NU!


Jag och Johanna

YES WE CAN

nu ska jag äga Sofia genom att succesfuly ladda upp en bild på Barack Obama! HA!

Fan va glad jag är att han vann! jag gick faktiskt upp sex i mordse och kollade på hans tacktal.  Jag hade förberett frukosten igårkväll  genom att lägga in en förbered macka i ungnen. hälla vatten i vattenkokaren och förbereda en kopp med en tepåse och en sked med honung. shit, ibland får jag till det!

Jag trodde att jag skulle bli fett  pigg av att gå upp o kolla på Obama men det blev tvärtom faktiskt... däremot va jag snabb så jag var klar när jag fortfarande hade 35 minuter kvar innan jag va tvungen att gå. Så jag gick o la mig igen, vilket inte va det allra smartaste... Jag blev bara tröttare!

Nu måste jag sluta för nu hart jag suttit och låtsasantecknat på FEA i typ 20 minuter...:P


BYE
Emma






...fan det gick inte att ladda upp...

HAN VANN!

Nu är det officiellt OBAMA vann! Wiiiiie ja jag kan bara säga CONGRATS till honom och USA!
nu ska jag till skolan bloggar mer efteråt om jag hinner, kanske ska gå på bio med anastasia eftersom att vi har studiedag imorrn! PUSS
(tänkte ladda upp en bild på obama men misslyckades...skit samma ni vet hur han ser ut!)
// sofia

We would like to thank...

Jag och Sofia skulle vilja tacka våra trogna läsare!
Anastasia
Johanna
Felicia
Den underbara hesten (aka Maggie)
och fanny såklart!
Ja... det är väl dom vi kommer på rakt upponer...;D

Tack snälla ni för att ni också gör vår vardag lite mer värd att leva!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


IM BACK!!!

Hejsan allihopa! jag är äntligen tillbaka från berlin! har saknat sverige en hel del kan jag säga, redan första dagen faktiskt ;P och så saknade jag emma såklart!
Men berlin var mysigt, jag fick antligen fika på starbucks!! det var nog höjdpungten på resan!  Min chai tea latte!! mums..
Jag ska bomba bloggen med bilder och händelser från resan när pappa har laddat upp dom!
Emma har bloggat flitigt här på våran nya blogg ser jag, good job emma! ;)
Eftersom att det här är mitt första inlägg i den nya bloggen tänkte jag berätta lite om mig själv!
Jag är en blond tjej på 176 cm som gillar att resa, kolla på bio och vara med kompisar, okey skit i det nog om mig.
Hoppas att ni fortsätter att läsa våran blogg!
Küss
Jag och emma
                                            Jag och emma

åh..

Hallå(:
ännu en dag i skolan och det är ju inte så att man blir piggare..  som tur va hade vi inte en så lång dag. slutade ett! super skönt!
nu sitter jag hemma och slökollar på Fresh Prince of Bell Air medans jag längtar till sängen och att få sväva iväg på drömmens rosa moln(:

Inatt är det ju val i USA, jag är  faktiskt riktigt nervös! det här är faktiskt ett historiskt ögonblick! jag har helt ärligt förvånad över att vi inte får sovmorgon i morgon! man vill ju valvaka! ...eller ja vill de iallafall:P jag hoppas Obama vinner, han skulle förändra USA så enormt. till det bättre. McCain känns bara som en ny Bush.... blä!
men vet ni vad jag ska göra? jag ställer klockan på sex i morgonbitti så går jag ner med täcket och en förberred macka och kollar på slutspurten! shit.. ibland undrar jag vart jag får allt ifrån... (;


det blev ett ganska kort inlägg nu, men jag ska ge Sofia lite plats också:) hon kom tillbaka idag! Välkommen!!

Ha det jättebra nu allihoppa!

xoxo
Emma

skola igen..

Tja!(:
Jag gör ett kortis inlägg nu på eftermiddagen.
Att komma tillbaka til skolan va helt ok. Det va jätte roligt att träffa alla men tråkigt att möta undervisningen i form av Företagsekonomi.. : / lunchen va tomatsoppa med ,enligt frida, snorkråkor... Jag förstår inte hur dom kan tro att man står sig en hel dag på lite soppa! Jag höll på att dö under vår två timmar långa spanska, som också avslutade dagen. Ännu ett smart drag av skolan... !
åh! jag fick reda på att vi har studiedag på torsdag!! Så himla skönt! Jag och Fella har bestämt att vi ska träna(: Träning ska bli  min nya livstil!
...vi får se hur det går...

Nu kommer Fanny om några minuter, sen ska vi åka till yogan(: jag vet inte riktigt om jag vill, men det kommer va skit skönt efteråt! usch... jag vill bara sova.
Det går två extremt jobbiga tjejer på vår yoga... dom är 95-or och är bara almänt jobbiga!! BLÄ!

så, nu har jag avreagerat mig lite och jag kan höra Fannys steg på trappan.(:

Ikväll kommer Sofia hem!!!!<3
xoxo
Emma

Sista höstlovsdagen..

Hej people!
sorry för dålig uppdate, men jag har varit extremt upptagen...
...INTE!
I lördags satt jag framför datan i princip hela dagen o kollade på SATC :P jag är beroende.. men trots att jag satt framför datan orkade jag inte strata internet, för isåfall skulle jag vara tvungen att avsluta mitt tittande, logga ut, logga in igen, sätta in nån mojjäng och sen behöva starta om filmen! Ja. ni hör ju! förfärligt jobbigt!
Så helt enkelt, det blev ingen bloggande.

Fredagens middag var en total katastrof. det va inte roligt alls. Det va skit stelt, ingen snackade och ja, hemskt helt enkelt.. Jag tror att grejen va den att vi va så olika åldrar. Jag tror vi va mellan 13 och 17. Det är faktiskt ett rejält glapp. och alla va så olika. Det va allt ifrån fannys lillebrorsa o deras kusin, som typ är lika gamla ( 14), och liite tebb.. (sorry fanny) och så va det vi ''unga vuxna, alla kännde inte alla och det va inte så att någon tog ett speciellt initiativ till att lära känna någon heller.
Det hela slutade med att vi trängde ihop oss i soffan och kollade på Troja.
Gud.

På lördan bakade jag o David Gin o Tonic bullar med saffran och lime. Ganska goda faktiskt (: de va väl min highlight under dagen:P. På kvällen va vi på middag hos några som också numera har hus på Gotland. Grymt fint har dom fått det! typ sådär fint så att Hemmets veckotidining, typ, skulle komma förbi och fota vilken sekund som helst!
Den middag va ganska trevlig. inte alls så stel som kvällen innan. Efter middan kollade vi 'ä'unga vuxna'' och mamma (...) o david  på Step Up 2, The Streets. Den va bra faktiskt. JAg har ibnte sett ettan men det gjorde inget. Den va ganska rolig till och med! (:
Vi drog väl hem vid elva o packade alla saker o gick o la oss.
Så i morse gick vi upp vid halv sju, oh härliga nostalgi stunder!, och åt lite frukost o sen drog vi. Btw va det super fint ute i morse för er som inte va uppe så tidigt(: det va frost o solen gick precis upp. rena paradiset!

Imorgon börjar sklan o jag har inte gjort ett skit för att förbereda mig. ska nog göra det nu.

Sofia kommer hem på måndagkväll så då får vi höra om hennes härliga äventyr i Berlin!

xoxo
Emma


vi satt alltså alla 10 framför min lilla dator..
mitt och davids fiina bullbak!
SATC! asså sorry, ja är skit dålig på hela den där välja-storlek-grejen:P
är det bara ja eller är ''mr Big'' bara problem och ett asshole?! usch, han tycker vi inte om!!
min trädgård imorse(:
det va ganska häftigt faktiskt, vi stannade på väg till båten vid tofta ungefär, och där ångade vattnet! jag vet inte om man ser de här men det va verkligen fint!


RSS 2.0