Happy new yeaaar!

gör en års resume sen, kolla imorn! ;)
//sofia

Lilla Mormor

Hejsan, idag har jag vart i länna och i farsta med mamma och mormor. Jag köpte en matta, vantar, armband och lite annat kul. Mattan är jättefin i mitt rum :)

Mormor när vi köpte chai latte:
-mmm, va gott! va sa du att det hette?
-Chai latte.
-Schallatte?
-Chai latte!
-Smallathe?
-CHAI LATTE!!
-jaha, tjai latte
-mmm..

Älskar dig mörmör! <3

// Sofia

?

<script id="_famebloggers_tracker_8025557" src="http://www.famebloggers.com/include/js/famebloggers.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _famebloggers.set_id('8025557'); _famebloggers.set_size('8'); _famebloggers.set_tracker('3479759'); _famebloggers.track_pageview(); </script>


öööh?

David Batra

Vi har David Batras bok med rolig lappar här hemma och det är vissa som förtjänar att nämnas:

Kontaktannons:
Du som följde med hem i fre. tog inte bara min oskuld utan oäven tvättstuge nyckeln. Varför? Onödigt. Det här föhållandet saknar kommunikation. 

ahahahahahaha

på toan:

KILLAR!
Ta ett steg fram, den är inte lika lång som i tror...
/toatomten

asså gud, den är bara såå klockren!

I Affären:

ÖPPETTIDER
Gäller under hela året

Öppnar dom flesta dar vid 8 eller 9.
Då och då så tidigt som vid 7, men VISSA DAGAR så sent som vid 11 eller 12.
VI stänger ungefär 16,45 eller 17,30.
Iblamd vid 15,30, men ibland inte förrän 21,00 eller 24,00.
VISSA DAGAR, eller eftermiddagar är jag inte här överhuvudtaget, men på sistone har vi varit här nästan jämt, utom när vi är någon annanstans, en borde vara här då. 

PERSONALEN PÅ AUDIO VIDEO

Den här är nästan bäst. vissa dagar är jag inte här överhuvudtaget, men på sistone har jag varit det, förutom när jag är någon annanstans, men det borde vi inte vara. HAHA! snacka om beslutångest!

Särnan

yey!

wow! jag har blivit värsta data-snillet! kolla vad jag har åstadkommit sofia min! 
coolish, or what?

Data-särnan

dan före nyår.

Tisdag,
Ja ni... vad ska ni göra imorgon? jag letar alternativ BIG TIME. Något som är bestämt (tror jag:S) är middag hemma hos mig med typ fella o ari, någon som vill komma?
Sen ha vi ingen aning om vart vi ska faktiskt. seegt... Är det någon som har något? pleaaase?

hej o hå, jag har ju iaf något att ha på mig. och det är ju alltid något. ellerhur?

give me options!


särnan


YES man!

Hej allihopa, har inte haft tid och blogga, jobbet ni vet, men nu har jag en ledig dag och gissa om det är sköööönt!!
Igår efter jobbet så mötte jag upp den ursh så efterlängtade Amanda och vi drog till Rigoletto för att se YES man, med Jim Carrey!

Se den alltså! den var sä jäkla bra, äälskar Norman "Oh, you called me Norm, mabie I can call you Car! I don't know Norm Carl is already cindoff short" hahha, oh va den är bra! SE DEN!!


Sofia

..

NI ÄR SÄMST PÅ ATT KOMENTERA! 

Julens checklista

Hej alla:)

Dagen efter är det alltså idag. Juldagen.
Jag har inte gjort speciellt mycket idag. Kollat på Hitta nemo, ätit frukost, köpt mat.
Igår var väll ingen större hit och det var många nya saker, traditioner jag fick ta del av, men nu när jag sitter framför datan med en kopp rykande glögg framför mig börjar jag fundera på vad man egentligen måste ha på julen. Vad som hör julen till helt enkelt.

Det första är ju helt klart Julgran och Julpynt! Igår fanns det inte en enda, inte EN ENDA julpyntning i hela huset! Inte ens julgran!! eller jo, dom hade lampor hängandes i några fönster. om det nu kallas julpynt...

En annan sak som definitivt måste finnas är det kompletta julbordet, och det gott folk är inte en promenad i parken att lyckas med. För det första måste det allra vanligaste finnas med. Julskinkan, sillen, laxen, potatis, köttbullar och prinskorvar. Sen gäller det att tänka till. För mig är det högst nödvändigt att mimosasallad, hallänsk långkol och paté finns med. men det gäller kanske bara mig. det skulle jag vilja påstå är det allra viktigaste på julbordet. Men det finns självklart plats för mer saker:)

Efter julbordet och ibland julklappsöppningen (som för den delen är en av de viktigaste punkterna, men det kommer vi till senare) så kommer julgröten, och helst ska den komma med grötrim. Och nöten såklart! 

 Klockan tre kommer något som jag hoppas att nästan alla anser som ''jul-triggern'', Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul!! Om man inte har hittat julkänslan riktigt än, så är det nästan säkert att den kommer smygande när detta underbara program och dess ljuvliga klipp visas! 

Och nu, till det nästan viktigaste av alla. Julklappsöppningen! Nu kanske ni tycker att jag är hemsk och att det är personerna omkring oss och inte presenterna som är viktiga. Och visst, det kan jag hålla med om. Men julklapparna är ju för underbara! Men i det här fallet är det inte bara julklapparna som är viktiga, utan själva proseduren när de öppnas. Självklart ska det finnas en tomte som kommer med några julklappar i en säck (främst till barnen) som delas ut i början. Sedan ska det finnas rim till åtminståne 2/3 av alla paket. Sånt är så härligt! 
Julklapparna ska såklart delas ut med stor variation så att alla känner att de får ungefär lika många paket som alla andra runt granen. 

Sen är såklart alla snapsvisor ett måste! Även fast mitt glas inte är fyllt med denna dryck, så har jag väl rätt att skråla för full hals HEJ TOMTEGUBBAR?!

Oj, nu höll jag nästan på att glömma julfaktorn (nästan) nummer ! Glöggen. ooh, va gott det är! Så söt, så beskt, så allt! mums!! 

Ja ni. Nu har jag nog fulländat min jullista. :)

Men! glöm inte! Julen ska firas med människor man tycker om och håller kär. Och julens syfte är trots allt att bringa glädje tillvärlden!

och sen va det visst något om jesus.  

Nej hörni, nu är det filmdags och lite presentlek!

Julpussar och Julkramar! 
JulEmma

Dopparedan

God Jul allihoppa!
Uscha mig Sofia! du och jag verkar verkligen ha tajmat sjukdomarna prick i tid till julafton! haha
min julafton har varit OK. Tråkig.
Vi har varit hos mina småsyskons mormor och hennes man. kul för mig.

Mitt namn stor inte med på några av familje-presenterna.

jag var tvungen att dela ut alla julklappar. Kunde inte mormorn göra det? det är ju fan inte mitt jobb...

Kul Jul

p.s min mamma är fin, och jag tackar alla för fina presenter! d.s

Från oss alla till er alla, en riktigt God Jul!

Hej hopp, nu har jag öppnat alla mina julklappar, från familjen iallafall. Det känns lite tragiskt, och så är jag fortfarande sjuk, jag försökte äta men det var ingen bra ide.

jag fick en parfym, plånbok, nyckelring, längdskidor och pjäxor av min käre pappa, presentkort på Zara på 400 av Simon :) Tack Borshan, lite mer smink och sånnt av mammsen, en lykta, kalender, halsband och en hemmålad gris av Linnea <3 och ja lite sånna grejer. Tack allihopa!

Nu så längtar jag tills jag blir frisk och kan frossa i mig julmat och kolla på kalle anka, men jag saknar Arne Weise dock!


Å, va söt han är! //Sofia

Johanna!

Min kära vänn Johanna, gör då allt för att muntra upp mig i eländet. Och gissa om hon lyckades, hon gjorde sig allt det här besväret bara för min skull, tack YoMama! <3 <3
http://elfyourself.jibjab.com/view/5zAzqauTjdk1NRHSdElx
Älskar dig bejbe!
kräkhälsningar sofia

JippieFUCKINGyeeeey

Hej allesammans. Eftersom att jag sa att jag skulle göra allt för att slippa jobbet idag så sitter jag här nu, hemma.
Jo för att mina böner blev hörda och gud skickade ner en prima magsjuka till mig, tack föressten...
Så hemma är jag, sitter och kollar på julfilmer, fastar och tycker synd om mig själv.

Idag ska vi tydligen ha en lillajulafton här hemma, så har vi vanliga julafton imorron. Heeelt onödigt enligt mig, men enligt alla andra så är dett jobbigt(?) att öppna alla julklappar imorrn... vad ska man då längta til imorrn, maten? nja om jag vill spy upp den kanske, nej jag ska fan klämma i mig lite skinka är det jul så är det!

Nej det här börjar bli en "klagaöverattmanhardetsåjävladårligtblogg" men det ska vi ändra på, eller hur emma! ;)

aja, god jul! // sofia

Julstök,julbak,julmuppar,juljobb,julhus,

Hej Hej, nu sitter jag här i min säng med min lilla dator och med historieboken brevid mig. Fråga inte varför men det känns bra att ha den nära helt enkelt.

Jag vill bara meddela att jag har jobbat enormt och att jag även ska jobba 11.50-20.30 imorrn......anastasia inte lika avis nu kanske? Eller jo det är du nog, eftersom att jag snackade med Kitty från andra avenyn idag på jobbet, den AA nörd som du är! ;) Men men, plågan glömms när lönen kommer ;)

Igår var det julbak med en halva av det kära Arne-släktet, vi bakade mintkyssar, brända mandlar, pepparkakshus som ska föreställa farmors hus och som får bli hennes julklapp från mig och bellan. och så gjorde vi daddlar med päronlikörmandelmassa, valnötter och choklad, ew ew ew.

Men ursh va mysigt vi hade det! :) sen sov Bellan över och vi kollade på scrubs och gjorde de vanliga! ;)


Höres Sofia

dan före dan före dopparedan

God morgon,
Den här helgen har varit lite sådär om jag ska vara ärlig. 
Den började bra med mysig tjejkväll at my place. Men jag tror inte att vattenpipa och för mycket skratt var den bästa medicinen för min hals.. Jag vaknade dan efter med noll röst och huvudvärk, men trots de åkte jag till jobbet. Jag tänkte väl att det kanske inte skulle vara så farligt. 
Jag hade fel.
Huvudvärken blev bara värre och kunderna kunde som sagt inte höra vad jag sa. 
Mamma kom och hämtade mig efter jobbet. annars hade jag nog ännu idag legat i en tunnelbanevagn död. 
När vi kom hem så var det städ dags, för mamma skulle ha gymnasiekompisar över på middag. 
Jag ville inte vara med så jag satt inne på mitt rum och försökte döva pratet om hur mycket sex mammas kompis hade med lite Kill Bill. 
Det lyckades inte.  

Söndag morgon, AJ!
mitt huvud höll på att sprängas, mina ögon ploppa ur och mina tänder ramla av. 
jag anar bihåle-inflammation. 
Jag spendera min dag i soffan med en våt handduk över pannan och femton tusen papperstussar spridda över rummet. 

Till slut gick mamma över till min moster, som bor på andra sidan gatan, och hämtade (jättegoda!) huvudvärkstabletter och en sån där snopp-liknande kanna som man sköljer näsan med. 
Har ni gjort sånt förut? Det är iallafall jätteäckligt.

Trots 2 tabletter, 200 näs-sköljningar och 10 minuters svettning över en kastrull ful med kokhett vatten, så släppte inte huvudvärken!
Jag tog en till tablett och efter kanske en halvtimme började det tyna bort lite iallafall. men det försvann aldrig riktigt. 
 
Idag vet jag helt ärligt inte alls hur jag mår. antingen så är det på bättringsvägen eller så har det bara inte kommit igång än. 
Jag ska iallafall ligga hemma hela dagen och bara ta det lungt så jag slipper detta på julafton. 

Nu ska jag nog sätta mig framför tv:n och kolla på något värdelöst program,
hoppas ni mår bättre än jag. 

Pussar
Emma

Don'tcryformeArgentina

Ååååh, jag får rysningar! så braaa!!!

Sofia

Vete-katten 80år, yeeey........

hello you guys!
Nu sitter jag här och äter min första knäck för iår, såå himla gott!  har jobbat hela dagen, ÅTTA timmat så klaga inte emma!;)

Jag är riktigt trött, jag skrämmde alla på jobbet med mitt zombie liknande ansikte... ledsen för det. Juste, så pratade jag med en kändis, eller a hon pratade med mig. höhö ;) nivet hon som är med i så som i himmelen, Frida Hallgren.

Det var vete-kattens 80års dag idag, så ägaren hade samlat ihop lite kompisar och så stog dom och sjöng högt och mörkt, och kom lite då och då. Jag höll på att kissa på mig första gången, dom ställde sig precis framför mig, och vckte mig ur min dvala. hahha, det var kul! ;)

och så kom Rebby och hälsade på! :D de va en rolig överraskning, tack bebbo! <3 :)

KramKram sofia

JobbLördag

God eftermiddag!
jag är sjuk. väldigt sjuk. Men trots detta pallrade jag mig iväg till jobbet för att göra jobbiga saker i typ 6 timmar. yey.
jag har tappat rösten, så ingen av kunderna hörde vad jag sa. och min näsa ville inte sluta rinna! lyckat säger jag bara. 
Men min chef a snäll och gav mig en blassbomb i julklapps. så nu blir det blassbomb bestående av jordgubbsglass, glöggsorbet och passionssoret till efterrätt på nyår! mummsfillibaba!

Nu är det iallafall jullov, och det är ju verkligen något att glädjas över! ingen skola, inga tidiga mornan och framför allt läxor! förutom att vi har 1 prov och 2 inlämningar till de 2 första dagarna i skolan. kul.
menmen, det ska vi inte tjura över nu iallafall! 

Ikväll blir det sitta-inne-på-rummet-och-kolla-på-film-och-äta-middag-kväll. Man vill ju inte vara sjuk på julfton lixom, hallå? så jag tar det lungt helt enkelt. 

Igår hade jag lite middag med kära vänner hemma:) det var mycket trevligt! vi åt god mat och rökte god vattenpipa, såsom livet ska vara. inte sant? 

Men vi får inte glömma den allra största nyheten! Jag har en ny mobil!
jag skäms en aning över att säga det om jag ska vara ärlig. Det här är typ min 15:e mobil eller nått.. men jag behövde ju en ny! min andra va söner o mamma hade slängt kvittot så vi kunde inte reklamera den..

Jag orkade inte kopiera en bild så klicka på den här länken istället så kan ni se mitt alldeless egna mästeverk! ;D 
http://www.expansys.se/zoompic.aspx?type=item&i=174271





Hejdå
Emma

lov imorgon! :D

God kväll! Jag sitter här och försöker plugga på läslogg 1 som skulle vart inne för sissådär fyra veckor sen. Men jag är somsagt inte speciellt effektiv när det gäller plugg...
Men man börjar ju fundera när våran historialärare (typ världens skönaste!) säger:
"Meeen guuud, ni kan inte ta allt så seriöst! ni ska inte kunna allt om medeltiden, det är inte bra att kunna allt asså. Soooftish lixoom!"
eeeh, vi är värsta nooooobieklassen! som min kära vän anastasia skulle ha sagt.
Så nu känns det mer okej att procrastinate alla läxor på lovet ;) hade engelska prov idag, och orden har fastnat..
okey, tråkigt inlägg, men men
//Sofia

GRATTIS IGEN SÖTNOS!


GRATTIS ÄLSKLING!

Om någon har missat det så är det faktiskt emmas födelsedag idag! :D
Hoppas att du får den bäsa fördelsedagen ever!!!! älskar dej <3

//sofia

!

Hej














































JAG FYLLER ÅR IDAG!!!!






















































Hejdå

MotherFuckingMonday

Hatar måndagar, ville bara få de sagt...

Men dagen blev bättre när amanda ringde, alltid lika trevligt att träffa dig gumman! & så träffades vi på kappahl för att jag skulle köpa en rockaoutfit till min lillasyster som har rockklassfest imorrn(?)

sen gick vi till åhlens & så skulle jag visa henne en jacka som jag har sett där, & det var en kvar i min storlek dessutom! =) men lappen var borta, & jag kom ihåg att den kostade 3200. Men då frågade jag endå & tänkte att jag kunde få den billigare, & efter typ tio minuter så kom dom fram till att den kostade 2599 eller nått, & så tog dom rea på den så då fick jag den för 1599! The stray boys

busigt, efter det åkte vi hem i min älskade 22:an, & pratade ut om allt vi missat! sen lämmnade hon mig vid alléplan för att ta en annan buss & klippa sig.

nu sitter jag här med min jordgubbssmoothie & försöker plugga företagsekonomi, seeegt som faan!

Ja det var väl i stort sett min dag!

// SOFIA

helg update

Hej!
Igår var jag på Lucia-konsert med fella, mimmi o fellas mamma! Det var så himla fint!!! Allt var så vidrigt rent och vackert! Jag önskar verkligen att ni hade kunnat höra det, så att ni kan förstå hur jag har haft det i 6 år.
Det kändes så himla konstigt att sitta i publiken bara. Att inte få stå där o sjunga med, känna gemenskapen. Nu satt man bara där som en tant o njöt. Vilket var trevligt det oxå. Men det var inte som vanligt helt enkelt.

Efter konserten gick jag, fella o mimmi till Wayne's o pratade om livets alla frågor. (okej inte riktigt)
Det var trevligt:)
Åkte väl hem vid 6-halv 7.
Jag bad till Gud hela vägen hem att min cykel skulle stå kvar, för jag hade inte hunnit låsa fast den ordentligt när jag skulle till bussen. Mina böner blev hörda och cykeln stod kvar när jag kom fram!

När jag kom hem var väl klockan halv 8 och då var inte ens maten kvar (hya i åtanke att mina småsyskon är 6 o 7) så vi åt iaf middag tillsammans. Fint.

Efter middan kollade jag lite på malmös uciafirande. Dom är ju som sagt årets luciavärd, men om sanningen ska fram så SÖG dom.. Inte nog men att Lucian sjöng, så höll hon inte ett ljus i handen, tärnorna hade inga röda band OCH dom sjöng med skånsk dialekt på de Svenska låtarna! BLÄ!!

''Det strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrålarrrrrrrrrr en schtjärrrrrrrrrna, förrrr underrrrrrrrrrligt bliiid!''

usch

Efter den högs otrevliga upplevelsen bänkade jag o pappas oss framför Kung Fu Hustle. Om ni inte sett den. Se den! Den ägde. En sån film kan bara kineserna klara av.

I morse klockan halv 10 typ, kom min familj in o sjöng. Eftersom jag inte är här på min riktiga födelsedag (SOM ÄR OM 3 DAGAR) så firar vi det lite smått idag.
Dom hade iallafall gjort iordning en scons (?) sfrukost enligt tradition och det låg fina paket på min plats:)
Jag fick 2 biobiljetter på SF, Strumpor och strumpbyxom och en väska från ESPRIT. Precis vad jag önskat mig:P

Nu sitter jag och är barnvakt åt småsyskon medan pappa o lisa handlar julklappar. kul

bye
Emma

...


saturday

Youll remember me when the west wind moves
Upon the fields of barley
Youll forget the sun in his jealous sky
As we walk in the fields of gold
So she took her love
For to gaze awhile
Upon the fields of barley In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold
Will you stay with me, will you be my love
Among the fields of barley
Well forget the sun in his jealous sky
As we lie in the fields of gold
See the west wind move like a lover so
Upon the fields of barley
Feel her body rise when you kiss her mouth
Among the fields of gold
I never made promises lightly
And there have been some that Ive broken
But I swear in the days still left
Well walk in the fields of gold
Well walk in the fields of gold
Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
Among the fields of gold
Youll remember me when the west wind moves
Upon the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in the fields of gold
When we walked in the fields of gold
When we walked in the fields of gold

// sofia

LIVE

just nu sitter jag o kollar på IDOL. kevin vann, precis som alla sa. Men jag tycker synd om Alice. hon är så duktig.
Men jag måste erkänna, att det här var det bästa idol n¨gonsin!! så enormt grym början! När alla sjöng o så. Fast visst var det konstigt att Daniel Lindtröm inte var med? Jag menar alla var ju där, förutom måns och amanda. men dom fick ju ändå vara medpå bild och som inspelning. konstigt konstigt.

Menmen, Kevin vann och alice var ledsen. men när har ettan någonsin gått långt? förutom typ Agnes dårå. 2 år efter... SÅ jag tror starkt på att Alice kommer gå långt. Hon är den nya Robin ju! min idol! <3

With every bit of love, with every peace of my hart beating.

så gick vinnarlåten har jag för mig. som vanligt lät den som alla andra vinnarlåtar, men sticket var riktigt bra!

Liten allmän update på dagen är att vi började som vanligt vid halv åtta, fast dagen till ära så började allt med att ca 15 elever från min fina skola kom ut i entréhallen iklädda lusselinnen och diverse lucia accesoarer. Det var..... eeehhh.... fint?
nej men, visst är man lite bortskämd med af-anda så jag har väl inte direkt rätt att klaga.
Det är tanken som räknas, eller hur är det man brukar säga? ;D

Efter skolan hade jag ångest för att min mobil hade gått sönder och sympatishoppade lite julklappar, tills jag tog ettan till tandläkaren och väntade i 25 minuter ...
När jag väl kom in så tog det ca 5 minuter. Jag gjorde en bettskena för att jag gnisslar tänder och förstör mitt vackra(...) leende genom detta.

När jag var klar drog jag till jobbet och glodde in i väggen. inga större nyheter på fronten.

Och nu är vi då tillbaka där vi började. med idol. (som nu är slut)

ha en fortsatt trevlig fredag people!

Er
Emma

thursday

hello folks, nu sitter jag här i cafe't på skolan och försöker plugga. Anastasia sitter mitt emot mig och tecknar, tyst. Jag borde plugga men jag orkar inte, har spanska prov imornn och hur mycket som helst som ska göras....
men det kännt omöjligt att göra sånnt just nu..

Ja idag har vart en lååång skoldag, fast jag fick sova en timme extra och det var väl behövt! :) nu sitter jag i skolan med anastasia som sagt, och väntar på att klockan ska bli typ fem? så ska jag på nötknäpparen med the family, ja det är inte precis var jag har lust med, men men....

Jag får fanimej ta och rycka upp mig nu! ska tvinga anastasia att dela en kladdkaka eller nått med mig!
hörs sen! puss sofia

Onsdag

Idag har varit en bra dag. Inte allt för ång och bra sådär. Vi kollade på ARN-filmen sista lektionen, det var ruligt.

Min väg hem blev en katastrof! Jag och Yo mamagick till LIDL och köpte saker (:P) sen tog vi tåget till cetralen. Där ser vi att alla tåg på röda linjen är avstängda pga. kabelbrand, tjoho!, och det ända som står är: Tågen är avstängda pga. kabelbrand. Bussar ersätter tågen.
Eeh, jaha... varifrån skulle ju vara fint att veta:O
Men vi följde strömmen och höre en fågel viska att bussarna skulle gå utanför Åhléns. Aha, där!!
Så vi går upp dit, och där står inga jävla ersättningsbussar! Av en ren slump hamnar vi på rätt buss ända och beger oss not säkrare platser. Dock måste Yo mama gå av vid en tidigare station än jag, eftersom hon skulle till östra station och Snortis-bussarna.
När vi åkt i kanske lite mer än 5 minuter säger chaffören att tågenhar börjat rulla igen, men att det går lite segt. Han säger dock inte om bussen kommer fortsätta gå. Men jag och Yo mama trotsar grupptrycket och stannar kvar på bussen.
När vi stannar vid ÖstermalmsTorg så får vi för oss att To mama ska av, för chaffören säger inget om om som ska av för att åka till snortis. så hon går av och jag sitter kvar. Ca 5 sekunder efter att Yo mama har gått av så säger chaffören att de som ska till Östra station och mot Snortis ska gå av vid nästa station. Så det blev en lite extra promenad för henne:P

När jag suttit på bussen ytterligare kanske 10 minuter så kan mitten dörrarna inte stängas, så va kan inte åka vidare... Great!
Men med lite hjälp av händiga medåkare så stängs dörrarna och då måste vi bara få igang bromstrycket för att kunna starta:D

Men bussen kom iväg iallafall och nnär jag kommer fram till Ropsten så missar jag såklart min buss.
Men med mycket om och men så kommr jag fram till farmor 1 ½h efter att resan börjat..

Slut för idag, tack för idag

ajusta, imorgon är det lucis-.gigg på Riksdagen klockan halv 8. kul att jag missar sovmorgonen och typ kommer sitta i skolan från halv nio...:/

Emma

heeelo

Heelo everybody! Jag är såå himla trött, längtar efter helgen! men den är snart här :)
jag lägger upp en braig låt som ni kan underhålla er med resten av dan! ;)
klicka här!!

pussaar sofia

Home alone

Hej people!
Idag är jag hemma från eskolan! Det är riktigt skönt faktiskt:D JAg fick sova ut och äta en god frukost, fadt jag mår ju fortfarnade inte bra dårå..
Jag ska bara plugga ch lata mig idag, och åka in till stan för att repa till lucia-gigget som är på torsdag. Om jag orkar så åker jag förbi kungsträdgården på vägen hem och kollar på när mamma får ett pris för att ha varit den näst bråkigaste kvinnan i Sverige. Ta det som en komplimang om du kan, mamma!

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig bara. man måste ju vara lite fancy om man ska på prisutdelning..
Jag tar nog bara ett par jans och en t-shirt, men vi får se vilken.

Ha det så himla roligt i skolan idag! haha! ( fast jag ville faktiskt se arn-filmen)

<3
Emma


it'senglishmonday

hejsan igen! idag var det som sagt måndag igen, men faktiskt ingen heemsk sådan(förutom att frida avled imorse, diden't see that coming...), det var en såkallad mysmåndag! :)

Efter den trevliga spanskalektionen med sång och myys så åkte jag direkt till mina barvaktsbarn och åt pepparkakor kollade på beemovie, och lekte kurragömma. Jag vet inte riktigt vem som passar vem oigentligen, men kul hade vi. Förutom att jag höll på att tappa bort melker nr han gömmde sig på sitt exxtremt svåra gömmställe.... :S med de löste sig, han blev kissnödig efter ett tag och kom fram. ;D

Ja och här har ni en bild på mig och min kära Johannus på spanska lektionen today! :D


bläääääääääääää

just nu sitter jag på spanska och idag ska vi sjunga!! Yes, äntligen!!!! inte..
Jag är så himla trött och hungrig, och jag vill bara gå hem.
Ikväll har jag yoga, så jag kommer inte hinna med någe plugg tror jag, jag kommerr väl hem vid halv åtta-åtta... och då orkar jag inte sätte mig och plugga.

Igår kpte jag mina presenter frn UNICEF föresten! jag lånade mammas kort, så det löste sig. Jag kan verkligen rekomedera UNICEF's gåvokatalog om det är så att man fortafarande vill köpa något till behövande men inte har så mycket pengar att spender.
På barnfonden kostade 2 myggnät 160, och på UNICEF kostade ett 45! det låter som om jag är väldigt hemsk just nu och är snål, men pengar är en bristvara just nu. och det är ju samma goda gärning, varken om det är billigt ellet dyrt.

Jag börjar få liite ångest nu för julklappsinhandlingen, det är ju bara 16 dagar kvar till jul!!! och jag har jätte många presenter kvar.
Och sen måste jag hitta en fyndig present till KSG-family oxå... Jag har noll ideér.

Hur går det för er med julklapparna?


Jag vill ha jul nu!!!!:D

Emma<3

Tacförattdulyseruppmindag

en helt normal(?) sms konversation mellan mig, sofia och min älskling anastasia

"Käre sofia! Jag skriver nu detta sms i hopp om att det någonsin når dig, ty jag strävar endast för att få höra hur e med dig. Jag vill samt förmedla att jag nu har kollat klart på o avsnitt 16 och därmed kan vi tillsammans fortsätta det långa äventyret som kvarstår. Må du leva i frid / din Anastasia"

"Min vänn, du textmedelade mig i grevens tid. Men jag måste medge att jag ej kunde hålla mig, men jag ser dem gärna åter meder di när jag eder hemma."

"Gud välsigne och bevare dig. Ty jag sitter här och väntar på ditt samta mig skona. /föralltid din"

"Jag tror icket att jag skall vara på fest ikväll, om du vill ha besök kan jag gärna svänga förbi, kyssar, det heliga a"

"Å det skulle vara en ära att ha dig i mitt hus, jag har heller ej emot att du stannar över natta, min sköna. Då kan vi dela på de stekta majskornen du så vänligt lämmnat mig / din eviga"

Älskar dig

JoolJooolEstrålandeJool!

Hej igen, har inte bloggat på ett tag nu, eller inte sen i torsdags iallafall... ;P'
men jag har haft fullt upp med att njuta av helgen, men önskar att den var läängre! :/
jag jag har hunnit tagit en lååångfika med emma(myys), vart med amanda och ätit ben o jerrys(också myys), kollat på OC ofcourse, jobbat åtta timmar(!!!) vart med Isabelle och gjort ett pepparkakshus som ser precis ut som farmors hus! ;D men vi han bara göra det av papper, men snart så! och så har jag vart med Anastasia. Ja de va väl min (mys)helg i repris.

det är andra advent idag, för er som inte visste, själv har jag svårt att komma ihåg :P men nu är det bara två helger tills juulen :)


Goda gärningar

Nu håller jag på att försöka köpa sånna där presener från UNICEF men dom tar inet emot VISA-electron! Skitdåligt jue!! Så nu får jag låna mammas kort, men då betalar hon ju för sina egna presenter :O åh..
Jag hade tänkt köpa presenter från Barnfonden men jag hittade en bättre gåvokatalog på UNICEF.se kolla in vettja:)

Emma

Små negrer i sanden (sunday bloody sunday)

Hallå:)
Idag är det söndag och jag har absolut inget för mig. Jag har ätit frukost för inte alls speciellt länge sen men jag är ändå hungrig, Jag har tagit hem fel spanska bok så jag kan inte plugga, och det är absolut inget bra TV.. Vad ska jag göra nudå?

Igår var jag hemma hos mormor med lite släkt och firade Thanksgiving, lite sent ja vet. Det var väldigt gott och jag blev extremt mätt! Asså helt sjukt! Min lilla kusin på 5 månader, Sofia, va där. Hon är så grymt söt så att man bara dör!! Gud.

Vid halv elva började en dokumentär på 4an, Britney: For the Record. Var det någon som såg den? Jag tyckte iallafall att den var jätte bra! Den va väldigt interessant, och man fick lixom en annan synviknkel på hennes liv. Kan rekomendera om den finns någonstans.

Hoppas att ni får en fin söndag allihoppa:)

pussar
Emma

NAW!

ÅH, ni är så fina!! Gullungar!<3

För er som inte vet jag faj snackar om så firade KSG-family min födelsedag idag, för Rebecca åker bort hela tiden:(, så efter att vi hade slutat spanskan så överrumplade, Haha!, dom mig med ögonbindel, hög musik i öronen och en halsduk runt hela huvudet:P Haha, sen gick dom runt med mig nånstans som jag inte visste i ett bra tag. Tillslut hade dom fört mig till en mysig thailändsk restaurant vid odenplan och bjöd mig på lunch! :D Ni är så ´himla söta!!
och inte nog med lunchen, jag fick en ansiktsbehandling på Bautyspa vid Stureplan!
 
KÄRLEK!!<3


Things are working it self up:)

För övrigt så ska jag bara chilla hemma ikväll och sova. den här veckan har varit påfrestande.

Emma

Torsdag

Hej. Den här dagen har varit konstig...
Min natt var helt sjuk och jag har typ jälega o gnisslat tänder för min köke är typ ur led. Jag  kan inte öppna den utan att använda handen, och dra ned den. jätte konstigt! 

Idag hade vi hundra-dagars jubileum (typ, ahaha) så vi var o åt på Jensens Böfhouse.  Det var trevligt:)

Efter skolan ''pluggade'' jag lite matte o sen va det rep till Riksdagens Luciakonsert. (vi äger, javet)
det gick bra, det var betydligt fler där den här gången.

Nu sitter jag o fryser så jag ska hämta en filt.
 ha en fin kväll.

Emma

emmasdag

Och föressten Emma, du borde vara berädd på dubbel trubbel imorrn! ;D Och Fella, bli frisk! <3 :)

100dagar'

Hejsan! jag skulle ju igentligen vara barnvakt nu, men barnen var sjuka så jag blev ledig!! :) krya på er sötnosar!
Så nu har jag hela dagen på mig att plugga till matteprovet! jaa, och så sitter jag här och bloggar och dricker lingonlänktan.... men sen ska jag plugga non stop! ;) höhö, wish me luck!

Juste jag fick ju Anastasias present imorse, gissa vad det var?! Ett nagellack!! :Dhon vet allt vad jag gillar! ;)
Och av mig fick hon ett te, tenarkoman som hon är...! ;)
Nej, nu ska jag faktiskt ta tag i det här med matten! pussar, sofia

Update

Ok,
Onsdag är det idag. Typ veckans tråkigaste dag.. Den är bara så himla låång!! Däremot va sista lektionen riktigt rolig. Vi hade svenska istället för historia. Vi håller på med myter, det är verkligen intressant! Iallafall, jag och Frida var aningens ofokuserade och började prata om Hercules (disney-filmen alltså) och sen for det av av bara farten. Haha! Det roligaste va när Cecilia sa:
-Zeus är TUFF!
I LOVE HER!

Nu är jag precis hemkommen från middag med farmor. Hennes bror har precis dött, så hon va lite nere.

Jag ska faktiskt köpa en sån där barnfonden-present som sofia tipsade om nedan. Ska nog köpa två myggnät till en familjx2. sammanlagt 320:-, det tycker jag är värt det. Vet inte riktigt vem jag ska ge det till bara. Mamma ska få en iallafall...

Nu ska jag gå och göra något vettigare än det här:)
GREY'S ÄR IKVÄLL!!

pussar
Emma


ps. jag fyller år om 13 dagar och 14 timmar!!!! ds.


Julklappstips

Jag har hittar världens absolut bästa julklapp, eller rättare sagt Becca tipsade mig men endå! ;)
Det är barnfondens hemsida där du kan köpa tex en get till en familj i Gambia, eller leksaker till en förskola i Zambia.
Är det inte de julen går ut på, att man ska ge julklappar till varran och göra alla glada, och då är det här en perfekt julklapp, för de här människorna behöver ju verkligen dom här sakerna!! Och tänk va glad man skulle bli om man fick en sån lapp där det står
"Tack för leksakerna, barnen i zambias frörskola" sååå gulligt!!
De här ska jag köpa till min pappa och mamma! :D
här har ni länken!


//sofia

stress

Hej allihopa! Jag har sååå himla mycket med skolan nu att jag knappt hinner blogga! men snart är det loov! :)
Jag sitter med näsan i historiaboken och datorn brevid, måste ju ha någon kontakt med omvärlden!!
men snart ska jag springa iväg till bussen för jag ska möta amanda på bacfickan och så ska vi ta en fika och plugga lite! :) myyyys!
sen blir det en lugn kväll med desperate housewifes! :)
pussar sofia

måndaaaaaaaaaaag

Hello, sitter och pluggar i skolan, själv.... Rebecca gick nyss på utvecklingssamtal, så nu sitter jag ensam och lyssnar på john mayer medans jag pluggar allt möjligt trååååk! Gud va jag längtar till lovet, och det är inte långt kvar typ 17 dagar!!
om man inte räknar med den här så är det två veckor, håll ut sofia!
Jag bara sitter här och väntar på att dansen ska börja, två timmar kvar....
Kan jag få lite snö tack, som kan lysa upp min vardag!
Nej, men nu måste jag sluta vara så negtiv! det är ju endå en del kul som ska göras också! :)
okey här får ni veckans schema hitills

Måndag: Jungle fever 18.30-20.00

Tisdag: köpa sulor med pappa, fika med amandaa <3 <3
Onsdag: plugga till matteprovet... shoppa present till Anastasia
Torsdag: 100 dags jubileum med Anastasia :D, Luncha på jensen's, och vara barnvakt!
Fredag: Matteprov, Hemlis med Emma! eller ja för emma för vi ska överraska henne och fira hennes födelsedag =)
Lördag: Jobba 10.00-18.00

Och helgen är inte planerad än, men jag har mina planer! bland annat ska jag baka julgodis med bellan! :D
och mycket meer!

Nej nu måste jag fortsätta med min über tråkiga estetiska verksamhets läxa!!!!
sofia

RSS 2.0