Fredag

Hej Alla!  (eller vad är ni? två? (; )
Det blir lite konstigt inlägg nu. Jag hann inte lägga upp inlägget jag skrev i eftermiddags, så det blir typ tva inlägg i ett. ''två flufgor i en smäll'' eller hur är det man säger ;)


(Eftermiddag)
Idag är det storm här på Gotland, och i övriga Sverige ockxå tror jag.. Lite tråkigt. Men jag och Fanny har planerat en Sex and the City- eftermiddag, så det ser jag fram emot. (:

Middagen igår va väl kul. Som vanligt tog det ca 45 minuter till att samtalet komigång men sen blev det roligare! Vi snackade o kollade på Hercules. De va det där avsnittet när Hercules ''bråkar'' med en drake som inte går att döda, utan det blir bara fler och fler huvuden! Mitt älsklings avsnitt! hehe...
Och jag måste bara säga, ni vet dom där tjejerna på slutet som sjunger ''från Zero till Hero, från dag till dag!'' Gud jag älskar dom !!
btw har jag lärde jag mig ett nytt uttryck igår. Tebb, för er som lixom jag inte hört detta förut betyder det i korta drag ''ung kille som är fjortiz och har  96-jeans med 5 toffsar på vardera smalben. och så har dom dån där gloria frisyr''. give or take.;)

Ikväll är det stor-middag hemma hos oss. 26 pers är det som kommer. Vi får väl se hur det blir... Ska iallafall ladda upp med lite filmer så att vi har något att göra.(= Jag tror jag tar Troja, den verkade efterfrågad igår.
Har ni nån bra film att rekomedera?

Sofias frånvarande lyser starkt just nu. SAKNAR DIG!! Som jag har sagt tidigare är hon i Berlin och shoppar livet ur sig. Om du inte köper något åt mig är du Dödens!

lite bilder från gårkvällens strappatser(:
fannys brorsa o kusin. o osvald, pigg o allärt..
Fannys brorsa o kusin, osvald till höger, pigg o allärt..


Fanny!
Fanny!

(Kväll)

Sex and the city va en stor succé, fast vi blev tvungna att flytta oss från fannys hem till mitt. pga extrema störningsmoment i form av lillebröder...


om ca 5 minuter är gästerna inkommande. Hejåhå. Vi får se hur det går.. Men jag har ju Fanny! som sitter brevid mig i just detta ögonblick faktiskt. Jag hoppas att hon kommer bli en av våra stammisar här i bloggen:P


Jag återkommer senare ikväll eller i morgon om hur allt blev(:


xoxo

Emma


ps. SOFIA JAG SKNAR DIG HJÄRTAT!! ds


bara för att

bara för att min o sofias fina vän johanna länkar till vår glogg på sin blogg så tänker jag göra desamma.
av ren välvilja!:D  btw så tycker jag du har tråkigaste bloggnamnet i världen! (a)

xoxo
E

ps. ajustja! för att göra saker lite tydligare så skriver jag, Emma, i kursiverad stil och Sofia i vanlig. Fast iochmed att Sofia i nuläget är i Berlin så kommer hennes uppdateringar vara en bristvara. Så ni får nöja er med mig för tillfället. ds


Honey, I'm home!

Äntligen har höstlovet uppdagat sig efter mycker slit och släp med demokratiprojekt och annat jobbigt.
För att fira har jag och mamma åkt ned till vårat  landställe på södra Gotland. Gud va härligt!
Här har jag spenderat mina sommrar sen jag låg i mammas mage och det är en tradition jag tänker upprätthålla i många år till (:
Det är som ett andra hem.

Allt är så tyst här, ni vet en sån där tystnad som är öronbedövande.
Inte en bil, inte ens en cykel så långt ögat kan nå. Åtminstånde inte såhär års.
På sommrarna är det ganska livfullt här. Många människor och mycket liv.
Samtidigt som många besöker Gotland känns allt ändå så litet. Närmaste mataffär ligger en mil bort, och vill man ta ut pengar eller köpa något slags klädesplagg får man åka till Hemse, som ligger tre mil bort. Ja, ni förstår.

Jag förstår helt ärligt inte hur folk klarar av att leva här. Speciellt inte när man är  i min ålder! Vad gör dom om dagarna lixom?! Går runt på okrarna eller? Jag skulle aldrig klara av det.

Jag är nog vad man skulle kunna kalla en ''storstad-tjej''. Visst är det fint med träd och sånt, men jag fattar inte hela den där grejen om att typ ''cykla en sväng'' eller ''uppleva landsbyggden''.
Jag klarar mig med lite betong och vägar. och ett H&M såklart (;

Nej nu ska jag återgå till mitt te och min chokladboll.


Ikväll är det stormiddag hemma hos en kompis så jag måste nog börja göra mig iordning.

om jag förstår hur man gör kanske jag slänger in en bild:P

innan jag gör iordning mig ska jag nog kika in på min bästeväns och hennes kompis blogg. Där diskuterarna dom allvarliga saker som kärlekens spår i hjärtat. ojoj.


Gud va kul detta känns!


Ha en skön torsdagkväll!


xoxo

gotlands-emma

mitt fina hus(:  (tagen på sommaren)min mormors fina hus, som vi bor i nu på hösten. kortet är dock taget på sommaren.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0